Golfistka Wie odstoupila z Marathon Classic kvůli čerstvému zranění, injekce PRP jí pomohla

Michelle Wie odstoupila ze soutěže Marathon Classic a jako důvod uvedla přetrvávající burzitidu v levé kyčli a nyní také kostní výrůstek na levé noze. Wie bojovala s bolestí v průběhu obhajoby titulu na U.S. Women’s Open minulý týden, kde nakonec skončila na sdíleném 11. místě navzdory kulhání, které bylo zřetelně horší než v sobotu a v neděli. Rozhodla se postoupit spoustu aplikací, mezi nimi i injekci s krevní plazmou.

Během posledních dvou dnů Wie navštívila tři specialisty, včetně odborníků na kyčle a chodidla na Cleveland Clinic v Ohiu. Sdělila, že předpokládá návrat na Ricoh Women’s British Open za dva týdny.

wie_1442_usopen15_d2_cu

„Jsem zklamaná, že přijdu o jeden z nejlepších turnajů LPGA, ale i nadále jsem odhodlaná se uzdravit, protože vím, že to nejlepší mě v golfu teprve čeká,“ řekla Wie ve svém prohlášení. Burzitida byla Wie diagnostikována v levé kyčli po odstoupení z šampionátu Kingsmill Championship v půlce května. Také bojuje s bolestí levého kolena a levého kotníku, kloubů, které snášejí opotřebení jako tlumiče jejího mocného úderu. Kostní výrůstek na levé noze je čerstvě diagnostikovaná obtíž. Wie navštívila doktora Jamese Rosnecka (specialista na kyčle), doktora Alana Davise (specialista na nohy) a doktora Thomase Grahama (ortopedického chirurga) na Cleveland Clinic.

Během přibližně šesti týdnů před U.S. Women’s Open potřebovala injekci kortizonu a dvě injekce plazmy obohacené krevními destičkami. Před U.S. Women’s Open řekla serveru GolfChannel.com, že její tělo si potřebuje odpočinout, ale přitom je uprostřed rušné hlavní sezóny.

Celý článek ZDE

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *