Jak co nejlépe hydratovat pokožku?

Na naší pokožce se podepisuje vše, co děláme, jíme, bezpochyby také stres a hormonální výkyvy. Každá žena by si přála mít bezproblémovou pleť, bez vrásek a akné. Stejně, jako je tomu v mnohých reklamách všude kolem nás. Lze toho vůbec dosáhnout? Ano! Mějte ale na paměti, že velký podíl na vzhledu naší pokožky má hydratace.

Pitný režim

Každý jedinec by měl denně vypít mezi 1,5 – 2 litry vody. V dospělosti se naše tělo skládá ze 70 % z vody, proto je zapotřebí tuto vodu pravidelně doplňovat! Pít bychom měli vždy, když máme žízeň, a také po fyzických aktivitách. Voda napomáhá z těla odplavovat škodlivé látky. Voda též ovlivňuje naši pokožku. Pokud některý den pijeme méně, podepíše se tato skutečnost na vzhledu, barvě a pružnosti naší pokožky. Pokud tedy chcete mít krásnou pleť, nezapomínejte pít.

Vhodná péče

Pokožku bychom měli pravidelně čistit a používat vhodnou kosmetiku. Zapomeňte na levné krémy z drogerie. Pleť je zapotřebí hýčkat a dodávat jí vše potřebné. Hledáte-li vhodnou kosmetiku té nejlepší kvality, vyzkoušejte produkty značky Neauvia. Právě Neauvia má ve svém portfoliu několik produktů, které jsou ideálním přípravkem pro výživu pokožky. Zejména řada s vitaminem C. Ta obsahuje produkty, které v sobě mají lipopofilní stabilizovanou formu vitaminu C. Ta má výbornou perkutánní absorpci a hraje důležitou roli jako podstatná součást péče o pokožku. Dále obsahuje koenzym Q10, který chrání kůži na buněčné úrovni a obsahuje silnou a účinnou směs antioxidantů. Výsledkem bude krásná, pevná, hydratovaná a svěží kůže.

Když už krémy nestačí

Věděli jste, že dehydratovaná pokožka stárne rychleji? Ztrácí totiž jednodušeji elasticitu a je náchylná na výskyt vrásek a povolených kontur. I když se pleť snažíte hydratovat, například vhodnými krémy, nemusíte se vždy setkat s úspěchem. Krémy působí jenom na povrchu a do hlubších vrstev kůže už nepronikají. A právě hydratace je potřebná především ve spodních vrstvách pokožky. Napravit to může Cellular Matrix, ošetření od švýcarské firmy RegenLab. Jde o obnovu životně důležitých vlastností kožních buněk jejich vyživením plazmou bohatou na krevní destičky a také kyselinou hyaluronovou. Hlavní funkcí této tělu přirozené kyseliny je vázat na sebe vodu, potažmo aktivovat růst kolagenových vláken. Mikrocirkulací, výživou a oxidačními procesy kůži nejen hydratuje až do jejích spodních vrstev, ale zvyšuje její pružnost a poddajnost a zpomaluje její stárnutí. Zeptejte se i Vy svého dermatologa na možnost ošetření vlastní krevní plazmou.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *