Jak dodat pokožce vzpruhu po náročné zimě?

Mdlá a suchá pokožka. Zima nám všem dala dost zabrat. Právě na pleti to ale bývá často vidět nejvíce. Důvodem jsou nashromážděné odumřelé kožní buňky, kvůli tomu, že se denně pořádně nečistily, například vlivem smogu a dalších okolních vlivů. V tomto případě může pomoci například peeling pokožky. Důležitá je také následná hydratace.

Nezapomeňte na hydrataci!

Mezi vysoce hydratační patří například krémy značky Neauvia. Neauvia Rebalancing Cream Rich může být pro vás tou ideální volbou! Ten je založený na frakční kyselině hyaluronové a rehydratačním činidle, které proniká do pokožky a poskytuje okamžitou hydrataci.

Suché ruce

Určitě víte ze svých vlastních zkušeností, že pleť a zima nejsou moc dobří kamarádi. Studené počasí způsobuje, že naše ruce trpí – jejich pokožka je suchá a popraskaná. V extrémních případech může zimní počasí způsobit i omrzliny! Když ještě přidáte běžné denní aktivity jako – mytí nádobí a úklid, řítíte se do neštěstí. Dopřejte tedy vaší pokožce jarní oddych. Zajděte si například na manikúru a opět – hydratujte! Na pokožku celého těla, ale i rukou, je ideálním pomocníkem Neauvia Silk Body Serum. Jeho růstové faktory (EGF a KGF) stimulují replikaci a aktivitu buněk a zpomalují proces stárnutí. Hedvábné bílkoviny vyhlazují pokožku a poskytují extrémně příjemný pocit na dotek.

Popraskané žilky

Pokožka v zimních měsících nejen trpí, ale také bledne v důsledku nedostatku sluníčka. Na povrch se tak mohou dostat různé kožní nedokonalosti – jako jizvy či červené žilky. Dejte těmto nedokonalostem sbohem díky ošetření autologní krevní plazmou! Ta funguje na principu re-aplikace vlastní krevní plazmy. Vaše pokožka tak dostane pořádnou vzpruhu. Toto ošetření účinně bojuje proti vráskám, jizvám a také popraskaným žilkám. Zeptejte se na ošetření PRP od RegenLab i svého dermatologa.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *