Je dobré věřit „doktorovi“ jménem Google?

Každý z nás se jistě mnohokrát snažil hledat na internetu radu nebo užitečné tipy. Internet je skvělý vynález, o tom není žádných pochyb. Může ale také poskytovat mnoho zavádějících doporučení. Zde nabízíme konkrétní příklady rad „doktora“ Googla, a čeho jimi lze ve skutečnosti docílit.

Domácí recept na odstranění pigmentace

Například Google tvrdí – „Pokud si budete přikládat plátky citronu na tvář, budete mít zaručeně jasnější pokožku a zmizí vám pihy.“ Opak je pravdou! Kyseliny přítomné v citronové šťávě mohou poškodit pokožku. Dráždí ji a kůže je citlivější na sluneční záření. Mohlo by se proto objevit několik nových pigmentových skvrn, a to přece nikdo nechce! Pokud se chcete zaručeně zbavit pigmentových skvrn, vyzkoušejte raději ošetření Cellular Matrix. To vám pomůže zbavit se nechtěné pigmentace a zároveň vaši pokožku – díky obsažené kyselině hyaluronové – krásně vyživit.

Bolavé klouby je potřeba rozpohybovat

Mnohá internetová fóra se věnují bolesti kloubů. V mnohých případech radí uživatelům, aby bolavé klouby rozpohybovali a že bolest brzy přejde. Tyto rady mohou být znečně nebezpečné! Samotná bolest kloubů svědčí o tom, že je něco v nepořádku. Na vině může být právě i nadměrný pohyb a únava organismu. Proto právě dalším pohybem bychom mohli tělu jen uškodit. Dopřejte si menší relax a, pokud bolest stále trvá, nebo se dokonce stupňuje, navštivte lékaře. S bolavými klouby není radno si zahrávat. Proto je mnohým pacientům jako prevence nebo regenerace kloubů doporučováno ošetření autologní krevní plazmou PRP.

Make-up by měl hlavně maskovat!

Myslíte si, že by make-up měl problémy pleti zakrýt, nebo spíše pomáhat léčit? Na internetu nalezneme mnoho diskuzí na ten a onen krycí make-up. Většina z nich má však jen jeden cíl – zakrýt nedokonalosti pleti. Kosmetická značka Neauvia se ale snaží, aby jejich make-upy dokázaly pleť i léčit. Jejich make-upy pleť léčí, zajišťují perfektní pokrytí pokožky, ale také ji uklidňují a regenerují.

Vyhledávání pomoci prostřednictvím blogů a různých webových stránek může být prospěšné, ale také můžete narazit na spoustu nesmyslů. Experimentování s domácími výrobky a vaším vzhledem či zdravím neprospěje vám ani vaší peněžence. Naopak. Existuje množství online chatovacích místností s odborníky, kde můžete prodiskutovat své problémy a záměry.

 

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *