Jen ať už mě ty klouby nebolí!

Ano, přesně takto si naříká téměř každý druhý senior. Bolest kloubů se však netýká jen starších lidí. Bohužel postihuje i lidi mladšího věku. Většinou se jedná o ty jedince, kteří vykazují pravidelný jednostranný pohyb. Zejména sportovce. Právě takový tenisový nebo golfový loket dokáže zatopit pod kotlem i těm mladším ročníkům. Přitom dnešní doba dokáže zázraky! Ani Vy už skuhrat nemusíte.

Kdy se objevují potíže?

Proces zpomalení činnosti buněk a jejich následné regenerace se začíná projevovat zhruba ve věku mezi čtyřiceti až padesáti lety. Množství tekutiny v chrupavce se snižuje. Proto je důležité se o pohybový aparát začít starat nejlépe v předstihu. Samotné opotřebení kloubů je přirozený proces, ale jeho průběh a následky lze mírnit. Potíže se samozřejmě mohou objevovat i daleko dříve, a to v důsledku zvýšené námahy kloubů nebo po úraze. Například takovou osteoartrózu, jedno z kloubních onemocnění, zhoršuje také sedavé zaměstnání, záněty a úrazy, například při sportu. Alarmující je, že postihuje až osmdesát procent lidí nad 55 let! Toto onemocnění postupně ničí klouby i kosti, především kolena, kyčle, páteř a ramena.

Jak se bolesti kloubů zbavit?

Věděli jste, že se spoustou problémů pohybového aparátu si tělo dokáže pomoci úplně samo? Samozřejmě s drobnou asistencí nejmodernějších technologií. Unikátní švýcarská DNA terapie autologní krevní plazmou od firmy RegenLab je toho důkazem. Tato léčba využívá obrovského potenciálu našeho těla, které je samo sobě tím nejlepším lékařem. Nevěříte? Naše vlastní plazma totiž dokáže opravovat a regenerovat buňky jako mávnutím kouzelného proutku. Unaveným buňkám umí nařídit obnovu a dokáže taky spravit ty poškozené. V ortopedické praxi jsou tyto vlastnosti k nezaplacení. Ošetření, jako jsou Regen Plazma či Cellular Matrix, jsou tak velmi často využívána právě při obnově pohybu u problematických kloubů nebo šlach. V těchto případech dojde k výraznému zlepšení, či vymizení potíží pohybového aparátu až u 70 % pacientů.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *