Letní restart organismu

Vítej, nádherné slunce, ahoj, zelená trávo, chyběli jste nám! K létu sice neodmyslitelně patří suchá pokožka a křehké vlasy, ale i to jsme schopni obětovat za krásné venkovní počasí. Všichni se těšíme na léto, i když tato roční doba není vždy vlídná k našemu vzhledu. Jak správně nastartovat tělo a jak přežít sezónní restrukturalizaci těla? Připravili jsme pro Vás pár tipů.

 

Dodejte vzpruhu Vaší pokožce

Řada měsíců strávených ve vytápěných místnostech, prudké změny teplot, studený vítr. S tím vším jsme se vypořádali v zimě. V létě však chceme všichni vypadat svěží a plní života! Dodejte Vaší pokožce šmrnc i Vy! Víte, co Vám zaručeně vyhladí vrásky, napne a regeneruje pokožku? Ošetření Cellular Matrix! Toto ošetření funguje na principu re-aplikace vlastní krevní plazmy s příměsí kyseliny hyaluronové. Ta na sebe dokáže vázat vodu a navíc působí tak hluboko, jako žádný krém ani maska nedokáží

Nadcházející letní měsíce jsou také časem, kdy by se každá žena měla zbavit příliš hustých krémů, které jsou určeny zejména pro zimní období, a zvolit svěží lehké krémy s jemnou strukturou. Vhodný je například Rebalancing Cream Light od značky Neauvia. Investujte i Vy do své pleti a dopřejte jí tu nejlepší péči výborných značek na trhu.

Léto plné pohybu

Plážový volejbal, kolečkové brusle, běh, výšlapy do hor… všechny tyto sporty neodmyslitelně patří k létu. Bojíte se však, že si tyto sporty nebudete moci užít kvůli bolavým kloubům? Nastartujte své tělo už nyní. Díky ošetření PRP od společnosti RegenLab si léto užijete bez jediného píchnutí v kloubech.

Detox

Je na čase se zbavit všeho, co se v našem těle stihlo za dlouhou zimu nahromadit. Právě nyní je ta správná doba změnit svůj jídelníček, nebo se pokusit o detox svého organismu! Pro odlehčení jídelníčku přidejte do stravy čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky, ořechy a super potraviny – chia semínka, goju, či spirulínu. Vhodné je, abyste ze svého jídelníčku vyřadili těžká jídla s vyšším obsahem soli. Výbornou ranní vzpruhou jsou například smoothies. Nejlépe uděláte, pokud si do svého smoothie přidáte špenát, či kiwi. Dopřejte si také lymfatickou masáž, která tělo zbaví škodlivých látek a Vás zbaví celulitidy.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *