Mládí máte v krvi

Víte, že se spoustou problémů pohybového aparátu si tělo fakticky dovede pomoci samo? Řeč je o naší vlastní krevní plazmě, zejména o krevních destičkách. Krevní plazma je roztok obsahující především bílkoviny, řadu minerálů a enzymů. Vedle funkce tekutého prostředí pro krvinky plní i řadu dalších funkcí, a to například při přesunu vstřebaných živin, zástavě krvácení a zabezpečování imunity. A právě tato krevní plazma a obsahující krevní destičky nám dokáže pomoci i v regeneraci kloubů. Jak to funguje?

Co vše krevní plazma dokáže

Naše vlastní plazma totiž dokáže opravovat a regenerovat buňky takovým způsobem, jakým to nedokáže nic jiného. Věděli jste, že dokáže unaveným buňkám nařídit obnovu a spravit buňky, které jsou poškozené? Ortopedové tak sází na nejmodernější technologie, které dokáže skloubit právě ošetření PRP – RegenPlazma a RegenMatrix od švýcarské firmy Regenlab. Ty se tak využívají k opravě problematických kloubů a šlach.

Věděli jste, že takové ošetření může zamezit i případné operaci? Výsledky ošetření autologní krevní plazmou hovoří za své. Až v 70 % procentech případů došlo k radikálnímu zlepšení a mnoho pacientů se tak vyhnulo hrozící operaci.

Plazmou lze regenerovat i obličej!

K realizaci ošetření je nutné odebrat malé množství krve pacienta. Ta je poté zpracována – jsou odděleny červené krvinky v odstředivce od plazmy obohacené o krevní destičky (PRP). Tento koktejl se skvělým regeneračním potenciálem je nadále vpraven do pokožky. Zde stimuluje tvorbu nových kolagenových buněk a elastinu v kůži. Stačí tři podobná sezení a můžeme pozorovat zlepšení struktury, elasticity a kvality pokožky.

Nepodceňujte své tělo, jak sami vidíte, může nám být mnohdy daleko více nápomocné, než si myslíme. Proto se ke svému tělu chovejte nejlépe, jak dovedete. Přemýšlíte také o ošetření vlastní krevní plazmou? Neváhejte se na možnosti ošetření autologní krevní plazmou zeptat svého dermatologa či ortopeda.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *