Problémy s pletí? Zde je řešení!

Trápí vás suchá, mdlá pleť? Důvodem mohou být nashromážděné odumřelé kožní buňky. Například z důvodu, že se denně vaše pleť zanáší a dostatečně nečistí, například vlivem smogu a dalších okolních vlivů. Jak tomu zabránit a jak pleť celkově oživit?

Zvyšte peeling pleti na dvakrát týdně. Důležitá je také následná hydratace. Pořádnou dávku hydratace vám poskytnou například krémy Neauvia. Kupříkladu Neauvia vitamín C sérum. Produkty z řady s vitamínem C obsahují lipopofilní stabilizovanou formu vitaminu C, která má výbornou perkutánní absorpci a hraje důležitou roli jako podstatná součást péče o pokožku a v boji proti stárnutí. Koenzym Q10 chrání kůži na buněčné úrovni a obsahuje silnou a účinnou směs antioxidantů. Výsledkem je krásná pevná hydratovaná a svěží kůže.

Suché ruce

Časté mytí nádobí, používání čisticích prostředků, každodenní práce … Možná si to neuvědomujete, ale naše ruce dostávají každý den pořádně zabrat! Jejich pokožka je suchá a popraskaná. Používání hutných výživných krémů je jasnou volbou. Co třeba tělový krém Neauvia Silk body? Jeho využití je poměrně široké. Vhodný je totiž na pokožku celého těla. Růstové faktory (EGF a KGF) stimulují replikaci a aktivitu buněk a zpomalují proces stárnutí. Hedvábné bílkoviny vyhlazují pokožku a poskytují extrémně příjemný pocit na dotek.

Popraskané žilky

Vlivem častého stresu nebo nedostatku slunečních paprsků naše pokožka bledne a na povrch se proto dostávají nepěkné žilky. I těch je možné se poměrně jednoduše zbavit! Slyšeli jste už o unikátním ošetření Cellular Matrix? Funguje na principu re-aplikace vlastní krevní plazmy bohaté na krevní destičky. Tato plazma je nadále obohacena o kyselinu hyaluronovou. Tento zázračný elixír dodá vaší pleti nejen omlazující kůru, dokáže také vymazat nesrovnalosti pleti – jako právě žilky, vrásky či pigmentaci.

Zaujalo vás ošetření Cellular Matrix? Nezapomeňte se na něj zeptat svého dermatologa. Seznam klinik provádějících toto ošetření naleznete na našem webu – https://www.krasachytre.cz/#kliniky.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *