Zázračné omlazení pleti

Určitě to sami znáte. S přibývajícím věkem naše pleť stárne, objevují se první vrásky, pleť už není tak pružná, jak to mu bylo dříve, a nedostatek spánku a stres tomu všemu nepřidává. Jak účinně bojovat s projevy stárnutí? Existuje nějaký zázračný elixír mládí?

Hydratace je klíčem k vítězství

Nic vaší pokožce nezajistí důkladnější vzpruhu než hydratace. Naše tělo je tvořeno převážně z vody, která je elixírem života pro všechny naše orgány a mysl. Bez příjmu vody by naše játra selhala už za pouhé tři dny! Každý jedinec by proto za den měl vypít minimálně 2 litry tekutin. V tomto případě hovoříme především o vodě. Zapomeňte na sycené a slazené nápoje. Zaměřte se tedy na dostatečný pitný režim a sami uvidíte, jak bude vaše pokožka najednou plná života. Tímto jednoduchým způsobem můžete i vyplnit menší vrásky a jednoduše dodat obličeji „šťávu“!

Správná životospráva

Na naší pleti se odráží všechno – pokud jsme ve stresu, jak jsme se v noci vyspali, ale i to, jak jíme. Nevhodná strava bohatá na cukry podporuje vznik akné. Pokud si tedy přejeme mít krásnou pleť, je potřeba se zaměřit na to, co jíme a pijeme, ale také na to, zda kouříme. Vyvážená strava, dostatek spánku. Neméně důležitá je konzumace vitamínů a živin, jako jsou například omega-3 mastné kyseliny. Ty pomáhají organismu vstřebávat některé životně důležité vitamíny. Podporují také zdraví pleti a působí proti zánětlivým onemocněním, jako je například akné.

Vlastní krevní plazma

Slyšeli jste někdy, že tajemství mládí spočívá v naší vlastní krvi? Švýcarská metoda RegenPlasma® je toho důkazem. K realizaci ošetření je nutné odebrat malé množství krve pacienta a následně odstředit v odstředivce červené krvinky od plazmy obohacené o krevní destičky (PRP), což je samonabíjecí koncentrovaný koktejl se skvělým regeneračním potenciálem, který stimuluje tvorbu nových kolagenových buněk a elastinu v kůži. Již po třech sezeních se objeví viditelné zlepšení struktury, elasticity a kvality pokožky. Pokud máte zájem o přirozené omlazování, chcete zabránit procesu stárnutí či eliminovat výskyt vrásek, aplikace PRP je pro vás správnou volbou.

A jaký je podle vás způsob, jak pleť omladit? Podělte se s námi o vaše zkušenosti v komentářích.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *