Chcete vyzkoušet novinky v oblasti ortopedie?

Máte problémy s pohybem? Bolí Vás klouby nebo šlachy. Nezoufejte, existuje řešení, a to v podobě nejmodernějších vědeckých metod. Vyzkoušejte i Vy nejnovější techniky, které nejsou ve všech ambulancích České republiky standardem. Řeč je o ošetření vlastní krevní plazmou s názvem PRP. Jedná se o přirozenou buněčnou stimulaci tkání a její efektivní hlubokou hydrataci, která výrazně zlepšuje stav pohybového aparátu a účinně léčí celou řadu problémů či zranění.

Jak lze bolest kloubů řešit?

Univerzální řešení pro všechny případy bohužel neexistuje – ošetření i lékařská doporučení se výrazně liší – záleží na věku pacienta, jeho míře pohybu, zdravotním stavu a síle případné bolesti. Existuje nicméně několik základních možností jak bolesti v kloubech řešit – a to od konzumace různých doplňků stravy a vitaminů až po aplikaci účinných látek přímo do postižených oblastí. Tím se vyznačuje právě ošetření PRP od švýcarské firmy RegenLab.

Jak toto ošetření funguje?

Při léčbě kloubních onemocnění existuje účinná, ověřená a patentovaná švýcarská technologie na principu PRP – tedy autologní krevní plazmy. Toto ošetření od společnosti RegenLab dokáže Vaše klouby léčit, a to až takovým způsobem, že se mnoho pacientů dokáže vyhnout hrozící operaci. A jak? Z odebrané krve se speciální metodou oddělí krevní destičky, které fungují jako skvělí opraváři. Tato směs se dále re-aplikuje přímo do poškozené tkáně a ta se začne regenerovat. Nevěříte? Zeptejte se svého ortopeda na ošetření PRP od švýcarské firmy RegenLab.

Jak problémům předcházet?

Zdravá a pestrá strava, dostatečný pohyb. To jsou důležitá kritéria pro správnou funkci kloubů a svalů. Nutno ale dodat, že dodržovat správné stravování a dostatečný pohyb dělá mnohým lidem problémy. Znáte to, rádi byste udělali něco pro své zdraví a kondici, ale odložíte to, protože prostě nemáte čas, energii nebo máte zdravotní problémy. Zkuste se zaměřit alespoň na doplňky stravy, které obvykle obsahují v koncentrované formě směs různých látek důležitých pro naše tělo. Vhodným doplňkem stravy je například přípravek Celergen.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *