Nezapomínejte na své klouby!

Moderní životní styl není pro naše klouby vůbec ideální. Převážně sedavý způsob života, málo pohybu a, pokud už se o nějaký pohyb jedná, je velice často jednostranný, a tak pro naše pohybové ústrojí ne zcela vhodný. Nezapomínejte, že váš pohybový aparát drží vaše tělo v každodenním chodu. Jak tedy o své klouby správně pečovat?

Důležitou roli hraje strava

Zdravá a pestrá strava, dostatečný pohyb – to bylo, je a bude klíčkem ke zdraví. Ruku na srdce, zdravě se stravovat a dostatečně sportovat, to je v dnešní zrychlené době problém udržet. Znáte to, rádi byste udělali něco pro své zdraví a kondici, ale odložíte to, protože prostě nemáte čas, energii nebo máte zdravotní problémy. Mějte ale na paměti, že to, co nyní uděláte pro své tělo, se vám v budoucnosti vrátí. Zkuste se zaměřit alespoň na doplňky stravy, které obvykle obsahují v koncentrované formě směs různých látek důležitých pro naše tělo. Vhodným doplňkem stravy je například přípravek Celergen.

Pravidelný pohyb

Víte, že byste denně měli ujít alespoň 10 000 kroků? Většina z nás ale ráno sedne do auta/autobusu, nechá se dovézt do práce, kde 8 hodin sedíme, a poté jede zase zpět domů. Co takhle kus cesty jít pěšky? Nebo si jít ráno zaběhat? Zkuste si ve svém programu najít alespoň malou skulinku a udělejte každý den něco pro své tělo!

Jak klouby regenerovat?

Na trhu v dnešní době existuje mnoho přípravků, které slibují, že vaše klouby zregenerují. Co takhle vsadit na ověřenou a patentovanou technologii, která funguje na sto procent? Slyšeli jste už někdy o ošetření PRP – tedy vlastní krevní plazmou? Toto ošetření funguje na principu odběru krevní plazmy, ze které se oddělí krevní destičky. Ty se poté aplikují na postižené místo – ať už je to bolavé koleno nebo loket. Tyto krevní destičky zahájí jedinečný proces regenerace. Dejte sbohem bolavým a ztuhlým kloubům! Zeptejte se na ošetření PRP od RegenLab svého ortopeda!

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *