Nezapomínejte na péči o tělo!

Čistíte si pleť, hydratujete, pečlivě se líčíte a snažíte se vypadat k světu? Jestlipak ale věnujete stejnou pozornost i svému tělu? Bohužel, mnoho z nás zanedbává péči o zbytek těla a přitom právě na těle se stárnutí pokožky značně projevuje. Povadlá kůže v dekoltu, na krku nebo na pažích, hřbetech rukou a na mnoha dalších místech, na které zapomínáme, nebo je dokonce ignorujeme. Víte, že právě pokožka v dekoltu dokáže prozradit náš věk spolehlivěji než občanský průkaz? Jak tedy vyživit naše tělo?

Léto je za dveřmi a s ním i sukně, šortky a krátké rukávy. Ať chceme, nebo ne, budeme muset v nadcházejících měsících okolnímu světu ukazovat více pokožky než v zimě. Je na to Vaše tělo připravené?

Nezapomínejte na ruce

Paže a zejména dlaně se dost dobře schovat nedají, používáme je téměř ke všem běžným činnostem. Dorozumíváme se pomocí nich, dotýkáme se a žijeme. Zatímco své tělo nebo hlavu před mrazem i sluncem skrýváme, na ruce většinou zapomínáme. Navíc naše ruce dostávají denně pořádně zabrat!  Dehydratovaná pokožka ztrácí pružnost, bledne, je vrásčitá a na dotek drsná. A to přece nikdo nechce. Nejvíce náchylný je hřbet rukou. Postupně se totiž objevuje povislá řídnoucí kůže a výrazně přes ni prosvítající žíly. Kromě hydratačních krémů, které působí pouze na povrchu pokožky, je proto k péči o ně zapotřebí i lékařská pomoc, například hloubková hydratace.

Nejúčinnější hloubkovou hydratací, kterou můžeme nejen svým rukám dopřát, je ošetření Cellular Matrix s obsahem kyseliny hyaluronové. Právě ta tvoří přirozenou součást pokožky a její hlavní funkcí je vázat na sebe vodu a aktivovat růst kolagenových vláken. Tím kůži nejen hydratuje až do spodních vrstev, ale také zvyšuje její pružnost a poddajnost.

Jak funguje ošetření Cellular Matrix?

Samotné ošetření Cellular Matrix využívá ohromného potenciálu lidského těla, které je samo sobě tím nejlepším lékařem. Naše vlastní plazma totiž umí fungovat jako buněčný opravář a stimulátor. Dokáže unaveným buňkám nařídit obnovu a spravit ty poškozené. Vše, co je k tomu potřeba, je odstředit krevní plazmu a dále ji reaplikovat. Zatímco většina procedur estetické medicíny známky stárnutí jen zakrývá, Cellular Matrix od společnosti RegenLab proces stárnutí pokožky zcela zastavuje, a to už na buněčné úrovni.

Na podobném principu lze ošetřit jak paže, ruce, dekolt, tak jinou Vámi vybranou partii těla. Zeptejte se na ošetření Cellular Matrix svého dermatologa.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *