Dopřejte si klidné ráno

Pokud jste unaveny z mrhání tolika vzácného času, který trávíte každé ráno v koupelně nanášením make-upu, usnadníme vám život, a to těmito 3 kroky. Ty nahradí dekorativní kosmetiku, bez které jste doteď nemohly opustit dům a ušetříme vám čas na ranní cvičení, meditaci nebo pořádnou snídani!

 

Oční okolí

Pokud se vám nepodaří dopřát si alespoň 8 hodin spánku, netrapte se maskováním pomocí make-upu a vsaďte na jiného pomocníka! Může jím být oční sérum Neauvia Contour Eye Serum, které probouzí oči, vymazává stíny pod očima a redukuje opuchnutí. Výsledkem je viditelně omlazená a svěží kůže. Stačí pár kapek tohoto séra a vy, i přes svou nevyspalost, budete ráno vypadat svěží.

Snídaně

Snídaně je základem dne, a proto by ji žádný jedinec neměl vynechávat. Pokud ale ráno spěcháte, nezapomeňte si do kabelky přihodit alespoň cereální tyčinku. Rychlou snídani může tvořit i rozmixované ovoce v podobě smoothie, které si můžete připravit už večer a přes noc skladovat v ledničce. Rychlou snídaní je i ovesná kaše, která jde podobně jako smoothie připravit už večer. Navíc ovesná kaše je velice sytá, a tak nebudete mít během dopoledne pocit hladu.

Trvalý make-up

Pokud vás nebaví trávit desítky minut ráno u zrcadla, vhodnou volbou pro vás může být permanentní make-up. Ten provádí specializované kosmetické salony. Upravit si tak můžete nechat například obočí, právě jehož úprava je v posledních letech velice trendy. Nezapomínejte, že by tato úprava měla být co nejvíce přirozená. Podobně si můžete nechat upravit i rty nebo oční linky. Záleží na preferencích. Velice populární je i prodlužování řas, díky kterému můžete zcela zapomenout na řasenku.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *