Proč nás klouby bolí?

Bolí vás klouby při každičkém pohybu? Příčin může být mnoho. Jednou z nich je artritida. Věděli jste, že artritidou ženy trpí asi třikrát častěji než muži? Jedná se o chronické zánětlivé onemocnění, v jehož důsledku se deformují klouby. A kde můžeme hledat příčinu? To lékaři zatím netuší. Určitý vliv má bezpochyby genetika, dále například viry či bakterie – aktivují imunitní systém, který pak bohužel napadne i kloubní tkáně.

Další poměrně závažnou revmatickou chorobou je osteoartróza. Stejně jako u artrózy je její původ v genech. Na vině může být i hladina hormonů, u žen především úbytek estrogenů. Ty mají v organismu na starosti mnoho věcí – co se kloubů týče, je to hlavně nakládání s vápníkem, který má přímou vazbu na kosti. Riziko vzniku osteoartrózy zvyšuje také sedavé zaměstnání, záněty a úrazy, například při sportu. Alarmující je, že postihuje až osmdesát procent lidí nad 55 let! Toto onemocnění postupně ničí klouby i kosti, především kolena, kyčle, páteř a ramena.

Další příčinou bolesti kloubů je například nadváha, sedavé zaměstnání nebo jednostranný, pro klouby náročný sport, jako například tenis, golf či atletika. Pokud jsou klouby namáhány více, než je zdrávo, tělo vám právě bolestí kloubů dává najevo, že už je toho na něj moc.

Abychom vás jen neděsili, máme pro vás dobrou zprávu! Pří léčbě těchto onemocnění existuje účinná, ověřená a patentovaná švýcarská technologie na principu PRP – tedy autologní krevní plazmy. Toto ošetření od společnosti Regen Lab dokáže vaše klouby léčit. A jak? Věříte, že dokonce můžete pomoci sami sobě? Z odebrané krve se oddělí krevní destičky, které fungují jako skvělí opraváři. Dále se aplikují na poškozenou tkáň a dokáží ji zázračně regenerovat. Nevěříte? Zeptejte se svého ortopeda na ošetření PRP od Regen Lab.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *