Krásná nehledě na věk

Každý z nás touží po kráse, taková je realita. Nutno dodat, že krásu vnímá každý z nás trochu jinak. A tak je to správně, neboť koncept krásy není univerzální a není pro všechny lidi na světě stejný. Ne všechny ženy touží po tom samém a důvod může být pro někoho možná překvapivý – věk. Mladá dívka očekává od svého vzhledu něco jiného než dáma v nejlepších letech. Má odlišné cíle a volí odlišné způsoby, jak jich dosáhnout. Jedno je však jisté. V dnešním moderním světě může krásy dosáhnout opravdu každá!

Mládí

Do takových 25 let věku většina lidí řeší vzhled své pokožky, zejména akné. Může za to rychlý metabolismus mladého těla a absence jakýchkoliv výraznějších projevů procesu stárnutí pokožky. I samotné akné Vám však do budoucna může pěkně zatopit. Proto je potřeba mít na paměti, že o pokožku je nutné pečovat již od raného věku. Nezapomínejte pokožku pravidelně odličovat, hydratovat a jednou za čas použít i peeling. Jinak řečeno, v tomto věku budete vypadat dobře i bez nějaké větší snahy.

Produktivní věk

Mezi 25 a 35 lety Vaše snaha vypadat atraktivně a sexy nabírá na důležitosti. V této životní etapě jsou ženy zabezpečené, mají trvalý příjem a v tomto věku hledají stálého partnera. Proces stárnutí se na Vaší pokožce ještě neprojevuje, jste v nejlepších letech. Právě v tomto věku nabírá na důležitosti prevence. Zejména hluboká hydratace pleti a její důkladná výživa. Mezi ty nejefektivnější metody tohoto typu patří například omlazení pleti obohacenou plazmou Cellular Matrix od RegenLab. Krevní plazma je v tomto případě obohacena i kyselinou hyaluronovou, která hraje důležitou roli zejména na poli výživy.

Vyspělý věk

Po 35 letech věku se tělesný metabolismus zpomaluje. Navíc ubývá testosteronu (u

mužů i u žen) a s tím souvisí i úbytek svalové hmoty a nárůst tukových tkání. Na pokožce se také začínají projevovat první známky stárnutí. Ztrácí zejména svou pevnost, pružnost, a z toho důvodu se na ní začínají objevovat první vrásky. Největší starostí pro Vás proto v této životní fázi bude vypadat dostatečně reprezentativně, svěže, a to i v mnoha stresujících obdobích, kterými budete procházet. Prioritou bude starat se o své tělo jak zvenku, tak i zevnitř. Je nutné myslet na pravidelný pohyb, relaxaci a detoxikaci organismu. Co se zmírňováním fyzických dopadů stárnutí? V tomto případě může pomoci korektivní dermatologie a ošetření, která cílí na korekci vrásek a zlepšení struktury a textury pokožky, jako třeba aplikace dermálních výplní. Mezi velice populární výplně patří zejména produkty značky Neauvia.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *