Nejdokonalejší regenerační systém? Naše vlastní tělo, aneb základní princip který PRP medicína využívá.

Lidské tělo je nejdokonalejší systém buněk na naší planetě a je konstruováno tak, aby dokázalo pomoci samo sobě. Každým rokem to vědci z celého světa potvrzují detailněji. Víte, jak se například hojí rána v tělě? když se říznete, nateče Vám do rány krev. Každá složka krve (červené krvinky, bílé krvinky, plazma, krevní destičky) má svou úlohu.1925318_1590959187812234_3255449249984029875_n

V procesu hojení jsou nejdůležitejší krevní destičky. Ty se postarají nejen o to, aby se rána zacelila a krev dále netekla, ale také vytvoří novou tkáň, s novými buňkami, cévkami, kolagenem a další tkání, potřebnou v dané lokalitě úrazu. Bohužel naše tělo nevyšle destičky tam kam právě chceme, naštěstí je možno je „venkovní cestou“  dostat do chtěné oblasti. Tato metoda využívá „vlastní materiál pacienta“, tudíž jakékoliv negativní reakce jsou vyloučeny.

Plazma bohatá na krevní destičky Regen A-PRP se stala jedním z nejpopulárnějších nástrojů pro ty, kteří chtějí obnovit mladistvou svěžest, strukturu a pevnost pokožky. Zde ale výhody A-PRP rozhodně nekončí. Hlavní předností je výrazné zlepšení zdraví, kvality a imunitních mechanismů pokožky.

A-PRP terapie využívá růstové faktory obsažené v krevních destičkách, které jsou následně aplikovány zpět pacientovi. Krevní destičky tvoří novou tkáň, nový kolagen a nové cévky, které zajišťují dostatečné prokrvení a tím pádem pomalejší stárnutí.

Veškeré procedury nabízené na trhu, jako jsou botulotoxin, různé výplně, lasery a ostatní, stárnutí pouze maskují, kdežto krevní destičky jej zpomalují.

Jak celý proces probíha?

Během obvyklé kůry se pacientovi odebere malé množství krve do speciálních zkumavek RegenLab, které dokážou z krve odělit složku plazmy a především vysoké procento krevních destiček. Toto se děje při 5-ti minutové centrifugaci, jež je po odběru dalším krokem. Plazma bohatá na krevní destičky se následně aplikuje do ošetřované oblasti.

Vzhledem k tomu, že se materiál odebírá z vlastního těla pacienta, je A-PRP naprosto autologní (tělu vlastní) materiál, oproti produktům získaným ze zvířat nebo od člověka, syntetickým filtrům nebo neurotoxinům.

Při estetickém ošetření by pacient měl opakovat proceduru ideálně 3x v rozmezí 1 měsíce.

Před procedurou se používá lokální anestetikum a poté v průběhu procedury se materiál aplikuje injekčně nejtenčími dostupnými jehlami. Po proceduře se pacienti mohou setkat s jemným otokem, začervenáním nebo vznikem modřinek, které ale  ustoupí během 24 hodin.

Pacienti obvykle vidí první výsledky jeden až dva týdny již po prvním sezení, k dosažení optimálních výsledků jsou však třeba tři sezení v rozmezí 14 dnů až měsíce. V průběhu dalších několika měsíců se výsledky dále zlepšují.

A-PRP je vivinuta ve švýcarsku společností RegenLab.

Pro více informací o kůrách a dalších příkladů využití v kosmeditcké medicíně navštivte: www.zafax.cz

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *