Využití A-PRP v oblasti léčby zranění pohybového aparátu

Jaké jsou vlastně výhody A-PRP v oblasti vrcholového sportu? Autologní plazma bohatá na Trombocyty představuje nový přístup k léčení úrazů šlach , artrózy a dalších onemocnění pohybového aparátu.

 

Pro jaká další zranění je A-PRP vhodná?

  • Golfový loket
  • Zánět kolenní šlachy
  • Zánět Achillovy šlachy
  • Tenisový loket
  • Fascitida
  • Osteoporóza

ZÁKLADNÍ PRINCIPY LÉČBY POMOCÍ A-PRP

Technologie využití vlastní krve se stává čím dál populárnější v oblasti medicíny. Terapie s využitím autologní obohacené krevní plazmy je slibné řešení, které může výrazně zrychlit léčbu při poraněních šlach a kloubů. Kombinace nejmodernějších technologií a přirozená schopnost lidského organismu léčit sama sebe jsou hlavními výhodami A-PRP technologií. Tato metoda byla využívána již v minulosti při léčbě různých zranění. Novodobé poznatky moderní medicíny ukazují velké možnosti právě na poli léčby onemocnění pohybového aparátu a A-PRP se jeví jako jedna z nejlepších cest při léčbě.

VYUŽITÍ LÉČIVÝCH SCHOPNOSTÍ LIDSKÉHO

Při procesu je využita vlastní krev pacienta, z které je extrahovaná krevní plazma. Výsledná látka je aplikována do postižené oblasti za využití ultrazvuku, kde krevní plazma bohatá na trombocyty působí jako akcelerátor hojivého a růstového procesu. Trombocyty uvolňují látky známé jako růstové faktory. Stejná reakce v lidském těle nastává například při říznutí – organismus využije trombocyty k urychlení léčby a zatažení rány.

Aplikací této obohacené krevní plazmy výrazně podporuje léčebný proces v postižených oblastech.

A-PRP využívá nejmodernější technologie od společnosti Regenlab, která je současná špička v oboru.

Sledujte náš blog a brzy se dozvíte jaké jsou výhody A-PRP, kdy je možnost se po léčbě vrátit opět k normální fyzické aktivitě a mnoho dalšího.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *