Pečujte o své klouby

Cítíte se občas celí rozlámaní a ztuhlí? Máte ráno problémy vůbec vylézt z postele a své tělo rozhýbat? Obzvlášť s věkem pohyblivost našich kloubů a svalů polevuje. Příčin může být mnoho. Důležité je tuto situaci nepodceňovat. Nezapomínejte, že váš pohybový aparát drží vaše tělo v každodenním chodu.

Proces zpomalení činnosti buněk a jejich následné regenerace polevuje zhruba ve věku mezi čtyřiceti až padesáti lety. Množství tekutiny v chrupavce se snižuje. Proto je důležité se o pohybový aparát začít starat nejlépe v předstihu. Samotné opotřebení kloubů je přirozený proces, ale jeho průběh a následky lze mírnit.

Důležitou roli hraje strava

Zdravá a pestrá strava, dostatečný pohyb. To jsou kritéria pro správnou funkci kloubů a svalů. Ruku na srdce, to je ale v dnešní zrychlené době problém udržet. Znáte to, rádi byste udělali něco pro své zdraví a kondici, ale odložíte to, protože prostě nemáte čas, energii nebo máme zdravotní problémy. Zkuste se zaměřit alespoň na doplňky stravy, které obvykle obsahují v koncentrované formě směs různých látek důležitých pro naše tělo. Vhodným doplňkem stravy je například přípravek Celergen.

Jak klouby regenerovat?

Na trhu v dnešní době existuje mnoho přípravků, které slibují, že vaše klouby zregenerují. Co takhle vsadit na ověřenou a patentovanou technologii, která funguje na sto procent? Slyšeli jste už někdy o ošetření PRP – tedy vlastní krevní plazmou? Toto ošetření funguje na principu odebrané krevní plazmy, ze které se oddělí krevní destičky. Ty se poté aplikují na postižené místo – ať už je to bolavé koleno nebo loket. Tyto krevní destičky zahájí jedinečný proces regenerace. Dejte sbohem bolavým a ztuhlým kloubům! Zeptejte se na ošetření PRP od Regen Lab svého ortopeda!

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *