Plazmaterapie – Švýcarská technologie Plazmaliftingu

PlazmaLifting – švýcarská technologie Regenplazma – nyní v akci u kliniky BCD Clinic. S 25% slevou pouze do 26.6.2015. I klinika BcD Clinic nabízí procedury A-PRP. Tato sleva se týká hlavně oblasti obličeje.

Naše spřátelená klinika BcD Clinic nyní nabízí 25% slevu na PlazmaLifting, pozor akce trvá pouze do 26.6.2015. Procedura brzdí proces stárnutí a restauruje omlazovací procesy. Tento zákrok, kde se používají právě A-PRP technologie lze využít rovněž jako prevenci proti předčasnému stárnutí pokožky při nadměrném slunění.

A výhody PlazmaLiftingu?

– omlazení pokožky

– zpevnění povadlé pleti se ztrátou pružnosti

– zvýšení odolnosti pokožky

– prevence oddálení stárnutí pokožky

– bez rizika alergické reakce

Ukázka zákroku (před a po):

Bez_nazvu-1

 

 

 

 

 

Čím se liší RegenPlazma ACR od klasického Plazmaliftingu?

obou případech je plazma získávána z vlastní krve pacienta. S pomocí švýcarské technologie RegenPlazma ACR všakzůstává až 90% trombocytů aktivních, zatímco u jiného plazmaliftingu se jich podaří zachovat v aktivní formě pouze 40%. Jelikož pro růst buněk je důležitý právě vysoký obsah aktivních trombocytů v plazmě, výsledky plazma terapie pomocí RegenPlazmy ACR jsou dlouhodobé.

 

Jak bude celý proces vypadat?

Pacientovi se odebere 8-20 ml krve do speciálních zkumavek společnosti RegenLab. Po odstředění krve v centrifuze jsou získány dvě formy plazmy s krevními destičkami:

1) část tekutá: je aplikována do pokožky formou mezoterapie nebo jemnými jehlami

2) část gelovitá: využívá se k vyplnění vrásek

 

Rekonvalescence je minimální: místa vpichů jsou po ošetření mírně začervenalá, ojediněle mohou vzniknout drobné modřinky. Druhý den po zákroku už je ale možné zařadit se běžně do klasického režimu. Je vhodné se vyvarovat slunečnímu záření minimálně po dobu jednoho týdne.

 

Více informací se dozvíte přímo na stránkách kliniky ZDE 

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *