Recept ruské lidové medicíny na klouby

Bolest v kloubech a hlavně v kolenech není nic příjemného. Tyto problémy se začínají samy ozývat hlavně po čtyřicítce, ale co dělat, když se tento problém vyskytne už ve věku 25 až 30 let, převážně u sportovců? Minule jsme si vyjmenovali 3 potraviny co chrání Vaše klouby, teď se podíváme na to, co dělat když bolest už nastala.

Bolavé klouby mohou souviset s nějakým sportovním úrazem, přetažením, zlomeninami či artritidou. A jak bolest v kloubech léčit? Máme tu jeden ruský lidový recept, který můžete doma otestovat. Na přípravu budete potřebovat běžné ingredience, které máte jistě doma. Recept by měl zabrat po první aplikaci.

Ingredience:

– 1 polévková lžice medu

– 1 polévková lžice štiplavé / kremžské hořčice

– 1 čajová lžička jemné soli

– 1 polévková lžíce vody

 

Příprava:

Všechny přísady míchejme tak dlouho dokud se nevytvoří jedna směs a tu přelijme do prázdné čisté sklenice, či jiného obalu.

 

Aplikace:

Připravenou směs naneseme na bolavé místo, přikryjeme sáčkem a převážeme šálou či obinadlem a necháme cca 2 hodiny působit.

A na co všechno ještě také tato stará ruská receptura působí? Nevěřili byste, ale i při lehčích popáleninách. Stačí nanést větší vrstvu a nechat působit. Bolest by se měla vytratit. Při bolesti hlavy nanést na čelo a spánky.

Určitě doporučujeme vyzkoušet !

 

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *