Přijde matka, odejde dcera

Tímto výstižným heslem se řídí klinika AURUM AESTHETIC CLINIC. Klinika, která nabízí ošetření využívající principů A-PRP k omlazení pokožky pacientky. Klinika navíc vytvořila výstižné video popisující celý proces a aplikaci RegenPlazmy.

Co je RegenPlazma a jak funguje?

Je to vědecky podložená metoda využívající – jak jsme si už několikrát popsali – pacientovy vlastní krve, přesněji řečeno vlastní bioaktivní plazmy bohaté na trombocyty k omlazení pokožky. Plazma A-PRP tedy působí na léty poškozené DNA jako nový a svěží “stavební materiál při opravách organizmu.”

RegenPlazma nabízí spoustu výhod. Je to bezpečná metoda, bez jakéhokoli omezení, chemických látek a bez nebezpečí jakýchkoli alergií atd. Jedna z mnoha výhod týkajících se právě omlazení pokožky je, že zpomaluje proces stárnutí na buněčné úrovni a zvyšuje kvalitu pleti. Nemění však nikterak rysy obličeje, naopak vyživuje a chrání pokožku.

 

Podívejte se na video kliniky AURUM AESTHETIC CLINIC, využívající právě metody A-PRP a certifikovaných výrobků Regenlab. Více informací se můžete dozvědět také ZDE.

Celý článek kliniky AURUM AESTHETIC CLINIC najdete ZDE.

 

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *