Připravte svoji pokožku na horké letní dny

Blíží se léto a každý se chce v plávkách pyšnit krásnou a opálenou pokožkou a hlavně se chránit před slunečním zářením. Máme pro Vás tip, jak dosáhnout hladké a svěží pokožky pomocí tělu přirozené cesty, tedy bez jakýchkoli chemických látek. Celé kouzlo tkví ve využití vlastní krevních buněk a tzv. A-PRP metody.

Jak na regeneraci kůže před létem?

Pokožka se nám obměňuje a regeneruje každých 28 dní. To samé ale bohužel neplatí o kůži jako takové. Kdyby to tak fungovalo, příznaky stárnutí by přicházely mnohem později. Díky moderním technologiím jsou však dnes možnosti docílit regenerace kůže a to dokonce bez jakýchkoli chemických látek a vedlejších efektů, a to díky A-PRP technologiím využívajících pacientovu vlastní krev.

Za celým kouzlem stojí naše vlastní krevní destičky. Mají totiž obrovskou schopnost regenerace. Obsahují růstové faktory, které umějí vybudovat  novou tkáň, novou kůži, nové žilky, kolagenní struktury a mezibuněčnou hmotu. Když se řízneme tak zacelení rány a vybudování nové kůže je právě práce krevních destiček. A všimli jste si jak jsou jizvy hladké? Stejný princip platí i tehdy, kdy krevní destičky aplikujeme do kůže – začínají regenerovat a tvořit novou kůži.

„Na naší klinice jsme začali ošetření vlastní krví tzv. RegenPlazma®/RegenMatrix® provádět jako vůbec první v České republice. Zvláště před létem poptávka pacientů po tomto ošetření výrazně stoupá, neboť zejména RegenMatrix® je skvělý na přípravu pleti na léto. Hloubkově pleť hydratuje, vyhlazuje, omlazuje a vrací jí svěží barvu a tonus,“ řekla MUDr. Olga Shalamová – korektivní dermatolog kliniky estetické medicíny Mediestetik.

 

Silnější kůže rovná se odolnější kůže

Díky A-PRP aplikacím dochází k procesu tvorby nové kůže a tím se kůže celkově stává silnější. Díky tomu, že je silnější stává se odolnější vůči vnějším vlivům jako jako je UV záření, dehydratace a pigmentace. Kvalitní kůže také pomáhá zamaskovat hormonální změny na obličeji. A-PRP řeší také  také viditelný a obtížně řešitelný problém jako jsou tmavé kruhy pod očima způsobené tenkou vrstvou kůže, pod kterou prosvítají tmavé žilky.

A-PRP díky neoangiogenezi (novému prokrvení) zlepší imunitní mechanismy pokožky, definuje její barvu, ton a texturu a zajišťuje rychlejší regeneraci. Je třeba mít na paměti, že tato metoda nemaskuje a nezakrývá stopy stárnutí. Naopak, zregeneruje, vybuduje a zkvalitní Vaši kůži a vrací jí do stavu jako byla například před několika lety.

Zaujala Vás tato procedura a přemýšlíte o A-PRP před létem? Dejte si pozor na necertifikované produkty z Číny, Izraele a Ruska. Kde jinde hledět na bezpečnost, než při péči o své zdraví. U procedury A-PRP si zkušení pacienti vždy vyžádají potvrzení o tom, že produkt má status tzv. zdravotnického prostředku a tím pádem je schválem k použití na člověku. Pokud je vše v pořádku doloženo, nic Vám pak nebrání mít na léto krásnou a hladkou pokožku.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *