Řekněte STOP stárnutí pokožky

S přibývajícím věkem se na naší pokožce začnou pomalu, ale jistě objevovat vrásky. Pro některé jsou vrásky symbolem krásy a moudrosti. Pro jiné jsou to jen nechtění „návštěvníci“, kterých si přejete se co nejrychleji zbavit. Díky moderním technologiím a pokročilé estetické medicíně dnes můžeme využít mnoha možností, jak se vrásek zbavit. My Vám přinášíme hned několik tipů, jak zastavit proces stárnutí.

Babské rady

Ženy si už po staletí předávají různé rady a triky, jak pozastavit stárnutí a zbavit se vrásek. Bohužel, tyto rady nejsou mnohdy zcela účinné. Občas ale stojí za vyzkoušení! Jednou z nich je například doporučení – spěte na zádech. Když budete spát na boku, bude tato poloha pro pokožku horší, protože kůže na obličeji se bude různě mačkat. Mezi další rady patří užívání přírodních olejů. Výbornými pomocníky na hydrataci pokožky mohou být například arganový, kokosový nebo opunciový olej.

Pořádná dávka hydratace

Když už mluvíme o té hydrataci, někdy ani oleje nedokážou pokožku hydratovat tak, jak by potřebovala. Oleje jako takové totiž působí zejména na povrchu pokožky. My se však potřebujeme dostat do hloubky. Klíčem je kyselina hyaluronová. Ta má jednu zcela zásadní funkci – silně na sebe váže vodu, a aktivuje proto růst kolagenových vláken, která jsou zodpovědná za pružnost a pevnost tkání. Pokud je pokožka pružná a vypnutá, existuje menší šance tvorby vrásek.

Vlastní krevní plazma

Věděli jste, že vlastní krevní plazma bohatá na krevní destičky se v estetické medicíně považuje za hotový zázrak? Právě krevní destičky mají výbornou regenerační schopnost. Pokud je ale smícháme s výše zmíněnou kyselinou hyaluronovou, získáme zázračný léčebný koktejl, který nám pomůže vyhladit vrásky, zbavit se strií, jizev a regenerovat pokožku. Toto ošetření se nazývá Cellular Matrix technologie a vzniklo v laboratořích švýcarské firmy RegenLab.

Nezapomínejte, že k výše uvedeným pomocníkům je zapotřebí se o pleť denně starat. Je nutno zvolit ideální péči o pleť – krémy, séra, odličovací kosmetiku a mnoho dalších. Ideální volbou může být například kosmetika značky Neauvia.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *