STOP ztráta vlasů, aneb A-PRP technologie podruhé a do podrobna

V minulém článku jsme si v kostce řekli jak A-PRP funguje v oblasti ztráty vlasů. Nyní se na to podíváme více do hloubky.

PRINCIPY A-PRP

Aplikace autologní plazmy obohacené o krevní destičky (A-PRP) je přirozenou terapií, která využívá regenerativní potenciál krevních destiček. Díky nim lze aktivovat proces opravy tkání i tvorby nových. A-PRP výrazně pomáhá vyvolat regenerační proces v oblasti vlasových lůžek a zlepšuje prokrvení dané oblasti. Podporuje také růst a obnovu vlasové tkáně, což má za následek silnější a kvalitnější vlasy. Pomocí A-PRP můžeme docílit přirozeného procesu obnovy vlasových lůžek. Autolognost* použitého séra vylučuje vedlejší účinky.

JE PRO MNE A-PRP VHODNÉ?

Populaci ovlivňují dvě hlavní formy alope-cie (odborné pojmenování ztráty vlasů): Androgenní Alopecie – hlavní příčina ztráty vlasů jsou hormonální disbalance, špatná výživa nebo nemoci. Léčba byla vždy problém a neměla vysokou efektivitu. Alopecie Areata – vzácná porucha imunitního sys-tému způsobující ztrátu vlasů na určitém místě. V obou případěch se A-PRP ukázalo Androgenní Alopecie: Pacienti obou pohlaví v počátečním nebo středně pokročilém stádiu – I až V na Norwoodově stupnici. V pozdějších stádiích tedy VI až VII pomáhá PRP k ochraně a obnově vlasových folikulů (tkání). Alopecia Areata: Pacienti obou pohlaví vykazovali ve většině případů excelentní výsledky jako efektivní metoda léčby.

K aplikaci A-PRP je potřeba pouze několik mililitrů Vaší krve. Vzorek je pak vložen do centrifugy, kde se krevní destičky koncetrují do malého množství plazmy. Plazma je potom aplikována tenkou jehlou přímo do potřebného místa na hlavě.

 

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *