Zajistí vám injekce s Vaší krevní plazmou do pohlavního orgánu lepší sexuální život?

Dokonce i filmové hvězdy mužského pohlaví, které minulý měsíc přišly zkrátka při slavnostním udílení cen Oscarů, možná odcházely domů s pořádnou erekcí.

Umělci nominovaní Akademií filmového umění, kteří své nominace neproměnili, dostali jako cenu útěchy luxusní koupelové soli, přepychové dovolené, „nikotinové“ (a jiné) inhalátory a podobné dárky v hodnotě 125 000 dolarů. Kdo totiž potřebuje bezplatné zboží víc, než bohaté celebrity?

Nejpodivnější položka v dárkovém balíčku byla poukázka z kosmetické chirurgie v Alabamě na zákrok nazvaný Priapova injekce.

Název injekce pochází z řecké mytologie a jméno patří bohu plodnosti. Jedná se o novou proceduru, která údajně zvětší penis o 10 až 20 procent a zároveň ho zesílí a zlepší krevní oběh. Někteří poskytovatelé tvrdí, že injekce může pomoci i se sexuální dysfunkcí.

A nemusíte být přímo hollywoodská hvězda, abyste si proceduru mohli dopřát. K mání je přímo v New Yorku a nabízí ji hned několik lékařů. Říká se, že obchod jen kvete.

O injekci je stále větší zájem,“ říká Dr. Halina Stecová, lékařka z Brooklynu, která začala Priapovy injekce aplikovat v srpnu. „Můj obrat se [tento rok] zdvojnásobil.“

Je to žhavá novinka v kosmetické chirurgii,“ dodává Dr. Eric Berger, lékař z manhattanské čtvrti Midtown West, který začal s podáváním injekcí před třemi měsíci.

V současné době Berger aplikuje injekce zhruba šestkrát do měsíce a očekává, že do konce roku toto číslo vzroste na 20.

Jak to funguje: Pacientovi se odebere krev a pomocí centrifugy se z ní vytvoří plazma s vysokým obsahem krevních destiček (A-PRP). Hlavní funkcí krevních destiček je zastavit krvácení, ale také podpořit růst.

Tato plazma se potom na pěti místech vpraví do penisu pacienta. (Není důvod k obavám, nejprve se aplikuje lokální anestetikum v podobě krému). Další měsíc nebo dva pacient používá 10 minut denně vakuovou pumpu.

Injekce, která stojí kolem 1 500 dolarů, údajně nastartuje růst tkáně a cév. Zákrok, který se většinou nemusí opakovat, trvá asi 30 minut a výsledky jsou trvalé, říkají lékaři.

Penis je stále váš, vypadá normálně, jen je větší,“ říká Berger.

Existuje také varianta pro ženy, takzvaná injekce „O“, která se aplikuje do klitorisu.

„Ženy při orgasmu zažijí větší rozkoš,“ říká doktorka Stecová. „Může se dokonce stát, že žena bude hypersexuální. Pokud žena nikdy nezažila orgasmus, tohle je cesta k němu.“

Jedna pacientka z New Yorku, která si přeje zůstat v anonymitě, je z injekce „O“ nadšená. „Před tím, než jsem dostala injekci, jsem měla běžný, zdravý sexuální život. Nečekala jsem žádný zázrak,“ říká 49letá žena. „Ale výsledek je, že mám větší chuť na sex a zažívám větší vzrušení.“

Terapie pomocí A-PRP je relativně nové odvětví medicíny. Sportovci dostávají injekce A-PRP už dvě desetiletí, aby se rychleji uzdravili ze zranění (mezi zastánce této metody patří například Tiger Woods a Kobe Bryant).

„Jeden z mých pacientů za mnou přišel, protože si se svou dívkou nerozuměli a měli problémy v sexu,“ říká Berger. „Jeho penis byl velmi tenký. Po injekci se zvětšil nejméně o dva a půl centimetru… A jsou zase spolu.“

 

Hodně lidí se zeptá jestli je A-PRP metoda získání krevní plazmy bezpečná. ANO, skutečně je. Jedná se o první certifikovaný produkt švýcarské společnosti  RegenLab, který do české republiky přináší společnost Zafax medical s.r.o.

Zde si musí dát budoucí pacient pozor na certifikované výrobky od tohoto výrobce. Na trhu je mnoho necertifikovaných produktů, které se poznají tak, že jim chybí označení „medial device“. Tento certifikát by měl být v každé ordinaci, kde mají originální produkty od společnosti RegenLab. Chcete-li kvalitu, vyhledejte si ordinaci, která disponuje tímto certifikátem a tím pádem i výrobky společnosti RegenLab.

 

Na závěr snad můžeme jen doufat, že manželství některé z filmových hvězd bylo po oscarové ceremonii podobným způsobem zachráněno…

 

Převzato ze stránek NYPOST, celý článek zde: http://nypost.com/2015/03/14/can-penis-or-vagina-injections-give-you-a-better-sex-life/

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *