Krevní plazma jako elixír mládí

Vědecké výzkumy prokazují, že stárnutí pokožky obličeje je způsobeno přirozenou ztrátou kolagenu, která je spojena s hydratací pleti a snižující se aktivitou kolagenových buněk. Naše vlastní plazma bohatá na krevní destičky umí fungovat jako náruživý buněčný opravář a stimulátor.

Základním principem této technologie je bio-stimulace kolagenových buněk, které se nacházejí v pokožce. Dokáže unaveným buňkám nařídit obnovu a spravit ty poškozené. Vše, co je k tomu potřeba, je odstředit ji z pouhých 8ml pacientovy krve a aplikovat v místě potřeby. „Švýcarská technologie RegenPlazma neboli A-PRP – plazma bohatá na krevní destičky – je dosud nejčistší formou aplikace krevní plazmy za účelem omlazení pleti, při níž dokážeme aktivovat až 80 % vlastních růstových faktorů. Na rozdíl od jiných metod navíc nepoužívá žádné chemické aktivátory, což eliminuje riziko alergických reakcí a jakékoliv individuální intolerance. Princip je založen na poznatcích dlouhodobého vědeckého výzkumu a demonstrován na množství klinických studií. Pomocí RegenPlazmy lze ošetřit jemné vrásky, unavenou pleť či kruhy pod očima. Může však také posloužit k celkové revitalizaci, omlazení pleti a řešení problému vypadávání vlasů,“ zhodnocují švýcarskou technologii omlazení odborníci kliniky estetické medicíny Mediestetik.

Pleť je po ošetření na pohled i pohmatu jemnější, zdravější, více hydratovaná a viditelně nasycená zdravím. Svraštělá pokožka se vypíná, vrásky se vyhlazují, tmavé kruhy pod očima mizí a hlavně pleť dál nestárne. Protože jde o naši vlastní krev, nevznikají žádné nežádoucí reakce a po ošetření není ani třeba schovávat se před světem, protože procedura nezanechává žádné stopy.

„S metodou platelet rich plasma designovanou švýcarskou firmou Regenlab pracujeme na Klinice GHC již více než 3 roky, k velké spokojenosti našich klientů. Vývoj metody a historie použití platelet plasmy v medicíně trvá již 30 let, nejde tedy o žádný neprověřený postup. Metoda je naprosto bezpečná. Aplikace není vhodná pouze při onemocněních krve či závažných nemocích,“ uvádí MUDr. Nina Koutná, dermatoložka na Klinice GHC Praha. „Největší pozitivum vidím v bezpečné aplikaci, trvalých změnách a pozvolném nástupu efektu, který nemění rysy obličeje, jen zjemní a omladí pokožku,“ doplňuje její kolegyně, dermatoložka MUDr. Tereza Gabryšová.

Celé ošetření trvá zhruba 45-60 minut. Rychlost reakce je individuální a řídí se přirozenými odlišnostmi v rychlosti odpovědi na buněčnou stimulaci u každého z nás. Je však pravdou, že se efekt dostavuje již po prvním ošetření. Největších výsledků se dosahuje po ošetření druhém. Obecně se doporučuje proceduru opakovat třikrát ve třicetidenním intervalu.

 

Více informací naleznete na www.zafax.cz

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *