Uchovávejte rovnováhu s přírodou

Návrat k přírodě je na vzestupu. Popularita bio stravy, organické bavlny a přírodní kosmetiky roste, a to zejména díky jejich mírnému či žádnému nepříznivému dopadu na životní prostředí. Zaměření se na přírodu je ideálním řešením, jak už koneckonců potvrdilo i velké množství předních světových odborníků – a to díky obrovskému přínosu pro naše zdraví. V estetické medicíně se čím dál častěji používají produkty přirozené našemu tělu. Není tedy překvapením, že rok od roku dochází k vývoji a zdokonalování těchto metod. Jedna pravda ale zůstává – naše tělo je samo sobě tím nejlepším lékařem.

A o jakých produktech přirozených našemu tělu je vlastně řeč? Hovořit lze například o kyselině mléčné, kyselině hyaluronové a zejména krevní plazmě bohaté na trombocyty. Všechny tyto zmíněné látky se zcela přirozeně vyskytují v našem těle a pomáhají mu správně fungovat a hlavně – každá z těchto látek má své specifické vlastnosti, které lze nadále využít při léčbě či regeneraci lidského organismu. Jak tyto látky vlastně fungují? Pojďme se jim podívat na zoubek.

Klíč k hydrataci

Je to právě kyselina hyaluronová, která hraje „prim“ v hydrataci. Tato látka na sebe dokáže vázat vodu a taktéž aktivuje růst kolagenových vláken, a tím zaručuje pružnost a pevnost tkání. Není tedy divu, že je kyselina hyaluronová považována za nejefektivnější hydratující látku. Hydratace je důležitá pro veškeré procesy v našem těle – ať už se jedná o bezbolestný pohyb našich končetin nebo o stárnutí naší pokožky. A jak se tato látka dá blahodárně využít? Například v rámci ošetření Cellular Matrix, kdy se další tělu zcela přirozené látky, o kterých bude řeč později – krevní destičky smíchají právě s kyselinou hyaluronovou. Regenerační a výživný koktejl pro Vaši pleť je na světě!

Zdravý pohyb kloubů

Není to jen kyselina hyaluronová, která má blahodárný vliv na naše tělo. Taková plazma bohatá na krevní destičky – to je teprve zázrak. Krevní destičky totiž obsahují růstové faktory, které dokáží opravit a regenerovat buňky. Zapotřebí je extrahovat plazmu s vysokým podílem krevních destiček – trombocytů a dále ji reaplikovat. Právě tato PRP plazma dokáže zázraky – hojit pokožku, omlazovat ji, vyhlazovat vrásky. Ale to není vše. Této regenerační schopnosti využívá zejména odvětví ortopedie. Ať už se jedná o regeneraci kloubů nebo preventivní výživu pohybového ústrojí. Díky ošetření PRP od RegenLab se v mnoha případech můžete vyhnout i případnému operačnímu zákroku. Důvěřujte svému tělu i Vy. RegenLab nabízí jedinečnou patentovanou metodu, která je na trhu svou vysokou účinností naprosto jedinečná.

 

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *