Bez pohybu to jednoduše nejde!

Pohyb je pro lidské tělo velice důležitý. Pokud se pravidelně hýbeme, ať už se jedná o sport nebo jen volnočasové aktivity, naše tělo prokazatelně pomaleji stárne a také oddaluje mnohé choroby, především pohybového ústrojí. Aktivní lidé se tak dožívají vyššího věku a méně trpí onemocněními. Pravdou ale zůstává, že s přibývajícím věkem, po operacích nebo po úrazech může být pohyb daleko složitější.

Možná ten pocit znáte – víte, že byste se měli hýbat, ale vaše tělo je příliš unavené. Vězte, že je tomu právě naopak! Naše tělo není stavěno k lenošení, ale k pohybu. Právě pohyb, i když se vám třeba zprvu nebude chtít, vám přinese obrovskou dávku energie! Pokud se poté budete cítit unaveni, pak to bude příjemná únava směřující ke zvýšení kondice a lepšímu zdraví, nikoli únava z ochablých svalů, netrénovanosti a kil navíc.

Nezapomínejte, že pohyb nám přinese psychickou pohodu, zlepší kvalitu našeho života a mimo to pohybová aktivita pomáhá spolu s vhodným jídelníčkem regulovat naši hmotnost. Co když jsem ale po úrazu nebo operaci? V tomto případě je pohyb neméně důležitý! Je však obtížné překonat první bolest a vrhnout se do aktivního života opět naplno.

V tomto případě vám může být výborným pomocníkem ošetření Cellular Matrix od firmy Regenlab! Toto ošetření je jedinečné v tom, že se jedná o jediné patentované a vysoce efektivní ošetření, které nemá obdoby. Tato procedura pochází ze Švýcarska a spojuje v sobě velice známou kyselinu hyaluronovou spolu s autologní plazmou bohatou na krevní destičky. Tento léčebný koktejl se aplikuje na postiženou oblast – nejčastěji do kloubů. Díky obsahu krevních destiček, které patří mezi nejaktivnější opraváře, dojde k rychlému doléčení vybrané oblasti a vy se opět můžete navrátit do aktivního života!

Ne nadarmo je tato procedura oblíbená hlavně mezi bývalými vrcholovými sportovci. Investujte do svého zdraví a buďte aktivní, co nejdéle to jde!

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *