I vaše ruce si zaslouží řádnou péči!

Upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Pro mnoho žen jsou to právě ruce, na které koukají ihned po seznámení. Ať už se tedy jedná o muže či o ženy, upravené ruce a nehty není radno zanedbávat. Bohužel, vize krásně upravených rukou je mnohdy velice daleko od reality. Pojďme se zaměřit na triky, díky kterým své ruce můžete zkrášlit!

Krátké nebo buclaté prsty a široká zápěstí vyniknou obzvlášť v létě, kdy vám končetiny kvůli horku natékají. V takovýchto případech je zapotřebí zaměřit se na lymfu! Pokud jste náchylná k otokům a zadržování vody, součástí vašeho každodenního ranního i večerního rituálu by se měla stát masáž. Pomoci může například koupelový kartáč, kterým rozproudíte krev celého těla. Takovouto masáží můžete výrazně omezit otoky. Skvělá je i masážní hlavice, kdy střídáte proudy teplé a studené vody.

Pokud máte ruce plné jizev, pigmentových skvrn nebo žilek, pomoci může opalování nebo samoopalovací krémy! Nepatrný nádech opálení a vyrovnaný tón pleti udělají s rukama divy!

Nejdůležitějším bodem v péči o ruce je rozhodně manikúra. Délka nehtů záleží na osobních preferencích. Ideální je, když je samotný nehet jen o několik milimetrů delší než bříška prstů. Nejlichotivější tvar je pak oválný nebo mandlový. Hlavním cílem je, aby samotný nehet byl výrazněji delší než širší. V létě se nebojte barev, na podzim a v zimě více tlumenějších tónů. Barvu nehtů a jejich délku vždy přizpůsobte svému povolání!

Velice krásně na rukou působí i různé šperky. Ať už se jedná o barevné prsteny, decentní náramky, nebo v dnešní době oblíbená tetování. Vše záleží na vašem osobním stylu a náladě. Určitě o vaše ruce řádně pečujte a hydratujte je. Krém na ruce nejen dlaně hydratuje, také jim dodá krásnou vůni a hebkost.  A nezapomínejte pečovat ani o svá chodidla!

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *