Konec rannímu shonu!

Pokud jste unaveny z mrhání tolika vzácného času, který trávíte každé ráno v koupelně nanášením make-upu, usnadníme vám život a to těmito 3 kroky. Ty nahradí dekorativní kosmetiku, bez které jste doteď nemohly opustit dům a ušetříme vám čas na ranní cvičení, meditaci nebo pořádnou snídani!

KROK 1: Oční okolí

V některých případech, i když spíte každou noc 8-12 hodin, stále máte pod očima tmavé kruhy. Dochází k tomu, protože kůže kolem našich očí se věkem ztenčuje a cévky pod očima jsou výraznější. Vyplnění prostoru pod očima kyselinou hyaluronovou přidá na objemu v okolí očí a zakryje sval, který vám způsoboval unavený vzhled v obličeji. Dávejte si ale pozor, ne všechny výplně jsou vhodné k aplikaci v oblasti tak delikátní, jako je oční okolí! Pomoci může i kvalitní oční krém, který budete aplikovat například před spaním.

KROK 2: Spánková hygiena

Slyšeli jste někdy o spánkové hygieně? Jedná se o pravidla, která bychom měli dodržovat pro kvalitní spánek. Většina z nás chodí spát pozdě, před spaním kouká na sociální sítě nebo čte zprávy. Ty nás mnohdy rozruší, usíná se nám hůř a mohou se nám zdát i špatné sny. Tento neklidný spánek se podepíše na naší pokožce a hlavně – ráno se nám nechce z postele, jelikož je naše tělo neodpočaté. Každý den uléhejte i vstávejte pravidelně, ve stejnou denní dobu. Z ložnice odstraňte veškeré rušící předměty – například svítící a tikající hodiny a hlavně neuléhejte ve stresu, rozrušení, znepokojení! Probouzejte se čilí a svěží každé ráno!

KROK 3: Trvalý make-up

Nedokážete si představit svou ranní rutinu bez oční linky nebo rtěnky? Chcete-li dosáhnout dokonalých očí a výrazných rtů, vyžaduje to stabilní ruku a správně zvolenou rtěnku. Od tohoto okamžiku zapomeňte na všechny tyto zbytečnosti! Trvalý make-up je skvělou alternativou. Ušetří vám čas a nervy. Navíc tento malý „podvod“ vám umožní zůstat upravenou bez ohledu na to, kde jste – ať už v posteli, v práci nebo na výletě. Tradiční make-up totiž nemá tendenci vypadat stejně po celý den. S permanentním make-upem budete mít svých 15 minut extra na spánek každý den – no nezní to skvěle?

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *