Pět produktů, které pomohou naší pokožce v létě!

Pokožka v létě dostává pořádně zabrat. Sluneční paprsky ji sice opalují, ale také velmi vysušují. My Vám přinášíme seznam pěti produktů/procedur, které Vám pomohou přečkat léto – myšleno, aby Vaše pokožka trpěla co možná nejméně!

1.     Hydra Deluxe od Neauvia

Potřebuje Vaše pokožka vzpruhu ve všech směrech? Právě Hydra Deluxe od značky Neauvia bude tou správnou volbou. Tento jedinečný produkt je díky svému dokonalému složení navržen pro biorevitalizaci obličeje a těla. Zatímco klasická mezoterapie umožňuje pouze dočasný hydratující účinek, Hydro Deluxe je jediný přípravek na trhu působící na třech úrovních – hydratuje, stimuluje kolagen a elastin a zpevňuje pokožku. Jednoduše „must have“ na léto!

2.     Contour eye sérum

Věděli jste, že pokožka kolem očí je velmi náchylná na vznik vrásek? Periorbitální část je nejjemnější částí na naší tváři, vystavená neustálým mimickým pohybům, proto potřebuje zvláštní péči, která nejen zabraňuje vzniku nových vrásek, ale také léčí mimické linky a vrásky. Neauvia Eye Contour byl navržen s vynikajícími aktivními složkami, které respektují a rozumí specifické fyziologii citlivé pokožky kolem očí. Tento produkt probudí Vaše oči, taktéž odstraní tmavé kruhy a opuchnutí pod očima a výsledkem je viditelně omlazená, svěží a zářivá pokožka.

3.     Vitamín C krém

Když se řekne vitamín C, mnohým se vybaví citrusové plody. Ty však nepatří jen do koktejlů, ale i na Vaši pokožku! Vitamín C linie je kolekce produktů, které obsahují lipofilní stabilizovanou formu vitamínu C s vynikajícím perkutánním vstřebáváním. Zároveň je to životně důležitá složka pro péči o pleť a pro ochranu proti stárnutí. Také obsahuje Koenzym Q10, který chrání kůži na buněčné úrovni, se silnou a účinnou směsí antioxidantů. Výsledkem je krásná, pevná, hydratovaná a svěží kůže.

4.     Regenerace vlastní plazmou

Žádá-li si Vaše pokožka hloubkovou hydrataci, je zapotřebí sáhnout po něčem účinnějším, než jsou krémy. Ty totiž působí pouze na povrchu pokožky. Existuje mnoho výživných koktejlů, které lze pro účely hydratace zvolit – od čisté kyseliny hyaluronové přes tuto kyselinu obohacenou o vitamíny a aminokyseliny, až po tzv. RegenMatrix®, tedy kombinaci kyseliny hyaluronové a vlastní plazmy PRP (obohacené o vysoké procento krevních destiček).

5.     Nezapomínejte na pokožku celého těla!

Mnohdy pozornost věnujeme pouze pokožce obličeje. Je to ale i pokožka celého těla, která potřebuje v létě dostatečně hydratovat. Sáhnout můžete například po Silk Body séru od značky Neauvia. Výrobek je vhodný pro péči o tělo. Růstové faktory (EGF a KGF) stimulují replikaci a aktivitu buněk a zpomalují proces stárnutí. Hedvábné bílkoviny vyhlazují pokožku a poskytují extrémně příjemný pocit na dotek.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *