Pevný zadeček

K létu neodmyslitelně patří plavky, kraťasy a krátké sukně. Říkáte si ale, že by to do tohoto oblečení ještě chtělo trošku zpevnit zadeček? Přinášíme pár triků na to, jak vypracovat tuto zadní partii a zbavit se celulitidy!

Mnoho žen velikost jejich pozadí trápí. Velikost je mnohdy daná geneticky, a tak je někdy velice těžké tuto velikost ovlivnit. Určitě se ale dá zapracovat na tvaru. I větší pozadí umí být krásné, třeba když je zpevněné a tvarované. Tuk v zadních partiích má ale i své důvody!

Lékaři z Oxfordské univerzity například tvrdí, že ženy s objemnějším pozadím jsou odolnější vůči chronickým nemocem. Podle některých tukové zásoby na bocích a zadku také fungují jako ochrana před cukrovkou a záněty. Jak ale docílit onoho pevnějšího tvaru?

Nejjednodušší cestou je obyčejná chůze. Divili byste se, jak dokáže krásně vypracovat pozadí. Zkuste se tedy během dne více hýbat! Místo tramvaje ujděte pár zastávek pěšky, nebo to do druhého patra to vezměte hezky po schodech. Právě tento nenáročný pohyb může vašemu zadečku dodat krásný tvar a pevnost. Jen to trošku potrvá.

Nejúčinnější je samozřejmě cvičení. Nemusíte ale platit za drahá fitness centra a trenéry! Pomoci vám může třeba i Youtube! Tam naleznete tisíce cvičících videí, na vás jen zbyde si jedno z nich vybrat. Tato videa jsou většinou krátká, takže čas si na ně najde opravdu každý.

Mnohdy k dokonalosti vašeho zadečku překáží jen celulitida. Zbavit se jí je velký oříšek. Zkuste zvýšit příjem tekutin, více se hýbejte a problémové partie masírujte! Tím rozproudíte lymfatický systém. Na trhu naleznete i různé krémy, či například tzv. „scruby“ neboli peelingy, které vás nejen zbaví odumřelé pokožky, ale také pomůžou rozproudit lymfatický systém.

Věřte, že krásně tvarované pozadí je běh na dlouhou trať a nečekejte zázraky přes noc. Myslete hlavně na to, že to děláte pro sebe a nebojte, výsledek se dostaví.

0 Komentáře

Komentujte

Chcete přidat komentář?
Zde můžete!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *